• Welkom bij Sjapoo

 •  

  Sjapoo is genieten, voor jong en oud. Kom eens langs voor een ambachtelijk bereide lunch of diner, de gezellige dorpse sfeer van Maarheeze. Ambachtelijk, omdat wij kiezen voor vers! Onze producten, vlees, vis, kaas, brood en eieren, komen rechtstreeks van gespecialiseerde leveranciers.

  Het is niet alleen de passie voor lekker en duurzaam eten die Sjapoo haar signatuur geeft. Met jarenlange ervaring in de zorg bieden wij een werkervaringsplaats voor (jong)volwassenen die het, bijvoorbeeld door een beperking, moeilijker hebben op de arbeidsmarkt. We bieden de juiste ondersteuning om een positieve werkervaring op te doen. Wij begeleiden onze werknemers, zodat zij leren van het werken in de horeca, persoonlijke doelstellingen behalen en sociale contacten leggen. Aan de hand van een individueel ontwikkelingsplan werken we samen aan kennis en vaardigheden die bijdragen aan het vinden en behouden van een reguliere baan.

   

  Maatschappelijke betrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Daarom bieden we de ruimte aan diverse activiteiten die bijdragen aan de sociale cohesie in het dorp, zoals:

  • Tuimel In: speelmogelijkheid voor kinderen van 0 tot 4 jaar en hun (groot)ouders
  • Oké: ontmoetingsmoment voor ondernemers uit de omgeving van Maarheeze